У м. Кам’янське керуючий єпархією освятив храм на честь Казанської ікони Богородиці

26 листопада 2019 року, в день пам’яті святителя Іоанна Златоуста, архієпископ Кам’янський і Царичанський Володимир звершив Велике освячення храму на честь Казанської ікони Божої Матері в м. Кам’янське Дніпропетровської області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Після здійснення освячення була звершена Божественна літургія. За богослужінням архіпастирю співслужило духовенство єпархії.

На малому вході, за старанні труди на славу Святої Церкви клірик Свято-Ольгинського храму м. Кам’янське протоієрей Юліан Скорец був відзначений правом носіння хреста з прикрасою, а клірик храму на честь Казанської ікони Божої Матері ієрей Ярослав Михайлюк — сану протоієрея.

За Літургією були піднесені молитви про мир в Україні.

Після завершення богослужіння владика привітав усіх присутніх з освяченням новозбудованого храму, а також удостоїв церковними нагородами будівельників і благодійників храму.

Орденом апостола Іоанна Богослова першого ступеня нагороджений міський голова Кам’янського Андрій Леонідович Білоусов, орденом Георгія Побідоносця нагороджений благодійник храму Олександр Сергійович Іванов, орденом преподобного Іллі Муромця першого ступеня настоятель храму протоієрей Володимир Михайлюк. Грамотами правлячого архієрея нагороджені парафіяни храму.

Благодійники храму Чумак Анатолій Григорович і Світлик Михайло Іванович піднесли в дар писану ікону Божої Матері Казанська. Владика подякував усім присутнім в цей святий день і прикликав на всіх Боже благословення.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 679

Залишити відповідь