В Одеській єпархії моляться про постраждалих під час пожежі в Економічному коледжі та збирають допомогу

4 грудня 2019 року в Одеській єпархії оголосили про звершення молебнів у всіх храмах за якнайшвидше одужання постраждалих і за упокій загиблої під час жахливої пожежі, яка сталася сьогодні в Одеському економічному коледжі. Також Соціальний відділ єпархії координує збір і надання допомоги для тих, хто переніс цю трагедію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

Зазначається, що вогняна стихія забрала життя і заподіяла шкоду здоров’ю учнів і співробітників Одеського економічного коледжу, а також співробітників ГСЧС, які мужньо боролися зі стихією.

«У світле свято Введення в храм Пресвятої Богородиці ми зіштовхнулися з бідою, яка вимагає і від нас об’єднатися і не залишатися байдужими, — повідомляють в єпархіальній прес-службі. — Зараз постраждалі потребують нашої спільної підтримки та допомоги. Тому з благословення Високопреосвященнішого митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, Одеська єпархія УПЦ розпочинає акцію допомоги всім, постраждалим в полум’ї пожежі. Перш за все наша допомога повинна знайти собі вираження у спільній молитві за здоров’я і допомоги Божої постраждалим, тому просимо всіх віруючих вознести сугубі молитви за здоров’я:

Христини

Юлії

Софії

Марії

Вікторії

Юрія

Любові

Сергія

Артемія

Володимира

Дмитра

Вікторії

Олександра

Ірини

Наталі

І всіх постраждалих під час пожежі.

І старанних молитов за упокій загиблої».

В прес-службі єпархії просять усіх постраждалих, а також тих, хто хотів би допомогти, звертатися за телефоном 38 0677444044 (протоієрей Павло Поліщук).

4 грудня, о 10:12 в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу виникла пожежа. 17-річна студентка, яку госпіталізували в тяжкому стані, померла. Лікарі надають допомогу іншим постраждалим. За фактом пожежі правоохоронці розпочали кримінальне провадження, повідомили на брифінгу МВС і ДСНС. Провадження порушили за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Фото dumskaya.net

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1574

Залишити відповідь