Студенти КДАіС зустрілися з відомим українським космонавтом Віталієм Жолобовим

10 грудня 2019 року в актовій залі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври відбулась зустріч студентів та вихованців Київських духовних шкіл з відомим українським космонавтом Жолобовим Віталієм Михайловичем. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДА.

Віталій Михайлович Жолобов

Віталій Михайлович Жолобов (*18 червня 1937, Стара Збур’ївка) — український космонавт та політик, полковник-інженер запасу, президент науково-дослідного судна «Космонавт Юрій Гагарін», академік, Дійсний член транспортної академії України.

Віталій Жолобов з 6 липня по 24 серпня 1976 року здійснив політ у космос разом з Борисом Волиновим на космічному кораблі «Союз-21» до орбітальної станції «Салют-5» як бортінженер.

На початку зустрічі, єпископ Білогородський Сильвестр привітав Віталія Михайловича та подякував за можливість зустрітись зі студентами та вихованцями Київських духовних шкіл.

Після цього присутні мали змогу поставити Віталію Михайловичу свої питання.

На завершення заходу владика-ректор подякував гостю за цікаву зустріч та подарував нові видання Київських духовних шкіл.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 297

Залишити відповідь