В Одеській єпархії привітали дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей зі святом свт. Миколая

16 грудня 2019 року у Свято-Успенському Одеському чоловічому монастирі відбулося традиційне дитяче свято. Дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей і переселенців з Донеччини зі святом святителя Миколая Чудотворця привітав митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

На святі також були присутні діти трагічно загиблого під час гасіння пожежі в Одеському коледжі співробітника ГСЧС Сергія Шатохіна, сім’ї якого митрополит Агафангел передав посильну фінансову допомогу зі словами щирої вдячності за подвиг і жертовність, які були проявлені новопреставленим Сергієм під час виконання своїх обов’язків.

У своєму слові архіпастир прикликав Боже благословення на всіх присутніх і щиро побажав, щоб мир і благодать Божа торкнулися кожної людини, яка звертається зі своїми молитвами та проханнями до святителя Миколая.

Потім відбулися конкурси та розваги та святкове частування, яке було надано одеським ресторатором Андрієм Зарічанським. Наприкінці свята всі гості отримали від Одеської єпархії подарунки.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 158

Залишити відповідь