Хор Київської духовної академії взяв участь в урочистостях на Кіпрі

З 16 по 22 грудня 2019 року, на запрошення настоятеля храму на честь святителя Миколая в м. Лімассол (Кіпр), з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, відбулась паломницька поїздка хору Київських духовних шкіл під управлінням архімандрита Леонтія (Тупкала) до святинь Кіпрської Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДА.

Протягом тижня на острові із багатовіковою історією Кіпр було звершено ряд святкових богослужінь та заходів, присвячених престольному святу парафії — святителя Миколая Чудотворця, у яких хор брав участь. Зокрема, прямуючи до монастиря Кіккос, хористи поспілкувалася з митрополитом Тамасським і Орінісським Ісаєю. У Кіккському монастирі, де вклонились мощам святих та чудотворним іконам Божої Матері, також відбулася духовна бесіда студентів з митрополитом Лімассольським Афанасієм. Владика висловив підтримку Українському православному народу в непростий для вірян час.

Напередодні від’їзду в Україну, 21 грудня, хор взяв участь у богослужінні, яке очолив Екзарх Пресвятого Гробу Господня на Кіпрі митрополит Вострський Тимофій.

Хористи привітали архіпастирів із прийдешніми Різдвяними святами духовними піснеспівами та колядками.

 Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 649

Залишити відповідь