Спрямований на підтримку підлітків-сиріт проект стартував в Торецьку Горлівської єпархії

Настоятель Макарівського храму міста Торецьку (Дзержинська) Донецької області протоієрей Георгій Клапчук провів першу зустріч з молодими людьми, які позбавлені батьківського піклування. Молодь проходить навчання в Торецькому професійному коледжі. На зустрічі були присутні дванадцять чоловік. Вік молодих людей від п’ятнадцяти до сімнадцяти років. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Горлівської єпархії.

Отець Георгій провів екскурсію по храму. Був відслужений молебень, молоді люди змогли поставити свічки. З усієї молоді лише одна людина ще не прийняла Хрещення, але виявила бажання і вже готується до таїнства. У невимушеній обстановці за чашкою чаю протоієрей Георгій Клапчук провів бесіду про духовно-моральне орієнтування молоді. Присутні змогли поставити питання.

Молоді люди побажали збиратися на бесіди зі священником щомісяця. Мета таких зустрічей – підтримати молодих людей, позбавлених батьківського піклування, допомогти їм знайти себе і знайти сенс життя. Разом з прихожанами отець Георгій збирається підтримувати молодь морально, допомагати в пошуку роботи й у розв’язання нагальних проблем.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 156

Залишити відповідь