У Київській духовній академії звершили Літургію із синхронним перекладом жестовою мовою (фото, відео)

У суботу, 29 лютого 2020 року, в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері випускники та студенти Київських духовних шкіл звершили Божественну літургію з синхронним перекладом жестовою мовою. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДАіС

Богослужіння звершили з благословення ректора Київських духовних шкіл єпископа Білогородського Сильвестра.

Синхронний переклад для присутніх здійснювали викладач КДАіС Катерина Олександрівна Дятлова зі студентами та випускниками Київських духовних шкіл, які духовно опікуються людьми з обмеженими можливостями.

За богослужінням молилися учасники триденного семінару по роботі з нечуючими парафіянами та перекладу Святого Письма жестовою мовою, студенти та вихованці КДАіС і парафіяни храму. Богослужбові піснеспіви виконував студентський хор.

Пряма трансляція богослужіння проводилась на офіційній сторінці Академії у мережі Facebook.

Божественна Літургія для нечуючих в рамках триденного семінару по роботі з нечуючими парафіянами та перекладу Святого Письма жестовою мовою.

Gepostet von Київська Духовна Академія am Freitag, 28. Februar 2020

Після завершення Літургії, клірики звернулись до присутніх, висловили подяку владиці ректору та усім організаторам семінару, а також побажали Божої допомоги на Великий піст.

Після богослужіння відбулась екскурсія для учасників семінару, яку провели студенти КДАіС.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 257

Залишити відповідь