Поліція затримала вандала, який підірвав петарди у соборі УПЦ в Кривому Розі

Поліція затримала чоловіка, який підозрюється у хуліганських діях на території Спасо-Преображенського кафедрального собору Української Православної Церкви у м. Кривий Ріг. Зловмисник підпалив на території церкви піротехнічні засоби та зник з місця злочину на таксі. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«22 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що у Саксаганському районі невідома особа підпалила петарди на території собору. В результаті чого пошкоджено скло вхідних дверей, — йдеться у повідомленні. — У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили та затримали зловмисника. Ним виявився непрацюючий 34-річний криворіжець».

Зазначається, що чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудове розслідування.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 630

Залишити відповідь