Блаженніший Митрополит Онуфрій звернувся до багатомільйонної пастви у зв’язку з пандемією коронавірусу (відео)

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звернувся до багатомільйонної пастви у зв’язку з ситуацією щодо пандемії коронавірусу. Відеозвернення Предстоятеля показав телеканал «Інтер», повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

“Зараз увесь світ зіткнувся з серйозним випробуванням, пов’язаним з пандемією вірусу СOVID-19. У такий непростий час для кожного з нас дуже важливою є духовна підтримка, — зазначається на сайті inter.ua. — Сьогодні, 27 березня, о 22:00 і завтра, 28 березня, о 23:15 в ефірі «Інтера» зі спеціальним зверненням до віруючих звернеться Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій”.

«Зараз нас спіткало горе: у світі поширюється інфекційна хвороба, яка називається коронавірус, – говорить Предстоятель Української Православної Церкви. – Тому я закликаю, як колись пророк Єремія говорив: потерпіть, покайтеся та моліться. І виконуйте те, що сьогодні кажуть вам медики. Але надійтеся на Бога і намагайтеся виправити своє життя. Тому що наші гріхи є причиною того, що сталося з нами. Не треба впадати у відчай, тому що відчай – це вже подих смерті. В історії людства було багато бід, які несли небезпеку, смерть, загрозу. Але люди мужньо молитвою покаяння все це перемагали – і знову життя торжествувало».

Що кожен віруючий може і повинен робити під час таких непростих викликів? Як не впасти у відчай самому і підтримати близьких? Дивіться у зверненні Блаженнійшого Митрополита Онуфрія сьогодні о 22:00 і завтра о 23:15 в ефірі телеканалу «Інтер».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 29212

Залишити відповідь