Молодь Бориспільської єпархії провела соціальний проєкт «З любов’ю до ближніх»

9 та 10 квітня 2020 року з благословення та підтримки митрополита Бориспільского і Броварського Антонія активна православна молодь єпархії провела соціальний проєкт «З любов’ю до ближніх». Молоді волонтери разом з духовенством на виділені кошти закупили та розвезли засоби особистої гігієни, маски, антисептики та харчові продукти на загальну суму 40 000 грн. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Бориспільської єпархії.

До акції також долучались і священники, які є настоятелями храмів в селах, куди була направлена допомога. Зазначається, що всі будинки пристарілих та медичні реабілітаційні центри Бориспільскої єпархії мають своїх духівників, котрі регулярно надають як духовну підтримку, так і по мірі можливості доставляють харчові продукти та необхідні речі.

За два дні волонтери відвідали будинки пристарілих та реабілітаційні центри у с. Гоголів, смт Димер, с. Перемога, м. Переяслав, м. Березань та с. Капустянці.

Персонал та люди, яких відвідали волонтери та духовенство, передавали слова великої подяки митрополиту Антонію за допомогу та підтримку у цей нелегкий для всіх нас час.

Нагадаємо, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія всі єпархії Української Православної Церкви беруть активну участь у заходах із протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Читайте також репортаж за 26-31 березня: Церква молиться і допомагає в умовах коронавірусного карантину (фото, відео, координати, реквізити)

Репортаж за 1-7 квітня: УПЦ молиться і допомагає в умовах пандемії коронавірусу: репортаж, продовження (фото, відео, реквізити)

Репортаж за 7- 11 квітня: Церква молиться і допомагає в умовах пандемії коронавірусу: репортаж, продовження

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 166

Залишити відповідь