Разом переможемо страшну хворобу — митрополит Агафангел про метод боротьби з коронавірусом і доброчинність Церкви (+відео)

13 квітня 2020 року, під час передачі чергової благодійної допомоги одеським медичним установам, митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел звернувся до пастви у зв’язку з епідемією коронавірусної інфекції COVID-19 і наголосив, що від початку розповсюдження вірусу УПЦ активно надає підтримку нужденним і медикам та що «разом ми переможемо цю страшну хворобу». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії.

«За період карантину багато зроблено для того, щоб полегшити страждання людей. Ми допомагаємо ветеранам війни, вимушеним переселенцям, багатодітним сім’ям, інвалідам і пенсіонерам», — зазначив митрополит Агафангел та додав, що особлива увага приділяється допомоги медикам.

Також, за його словами, купуються і виготовляються засоби індивідуального захисту і дезінфікуючі розчини, які священнослужителі єпархії роздає медичним установам і одеситам.

«Дай Бог, щоб Господь зупинив поширення цієї зарази, щоб народ відчув себе захищеним. Ми разом переможемо цю страшну хворобу, — підкреслив владика. — Я хочу побажати всім здоров’я і допомоги Божої».

Митрополит Агафангел закликав вірян допомагати один одному та приносити один одному радість.

«Нехай у ці святі дні нашим гаслом буде любов, милосердя і співчуття. Ми віримо, що Господь допоможе нам подолати цю епідемію», — відзначив керуючий Одеської єпархії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1037

Залишити відповідь