Після Великодніх свят міськрада Києва розгляне питання про послаблення карантинних заходів – В. Кличко

Якщо кількість хворих через тиждень після Великодніх свят знижуватиметься, влада столиці розглядатиме питання про послаблення обмежувальних заходів. 

Столична влада розробляє програму поступового виходу з режиму суворих обмежень. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Україна-24», передає сайт kyivcity.gov.ua 14 квітня 2020 року.

«Втілення цього плану напряму залежатиме від того, якою буде кількість хворих після Великодня. Наше головне завдання – не допустити спалаху захворювання. І ми робимо все можливе, аби зупинити розповсюдження вірусу», – наголосив мер Києва.

За його словами, якщо кількість хворих через тиждень після Великодніх свят знижуватиметься, влада столиці розглядатиме питання про послаблення обмежувальних заходів. Якщо ж кількість інфікованих буде зростати – обмеження можуть посилити.

Нагадаємо, У Києві на поминальні дні через пандемію коронавірусу COVID-19 закриють усі кладовища. Про це заявив мер столиці України Віталій Кличко під час брифінгу 14 квітня. «Поминальні дні перенесено на 6 червня», — заявив мер.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 939

Залишити відповідь