Намісник та насельники Києво-Печерської Лаври повертаються в обитель після лікування

Прес-служба Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври повідомляє, що в ці дні після проходження лікування в обитель повертаються шість монахів і послушників монастиря. Також виписали з Олександрівської лікарні намісника митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

“Стан здоров’я всіх видужалих задовільний, і з часом вони повернуться до виконання покладених на них послухів. На даний час вони почуваються набагато краще, немає високої температури. Братія будуть знаходиться в спеціально відведеному для них корпусі, підготовленому заздалегідь службами санепіднагляду в м. Києві. За здоров’ям братії будуть постійно спостерігати лікарі”, – зазначається на сайті Лаври.

Лаврська прес-служба нагадує, що під час поширення на території України гострого респіраторного захворювання COVID-19 частина братії Лаври була госпіталізована в столичні лікарні. Сьогодні усім надається своєчасна і необхідна допомога.

В обителі просять парафіян Лаври та всіх православних християн посилити молитви за тих братій, які ще перебувають у лікарні, а також за всю братію Києво-Печерської Лаври, “щоб за молитвами святих угодників Печерських Господь позбавив усіх нас від цієї смертоносної пошесті. Нехай береже всіх нас Господь!”

 Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 8836

Залишити відповідь