Завершилася благодійна акція «До Світлого дня — світлі вчинки»: понад 670 000 грн. онкохворим дітям — від вірян Сумщини

Соціальні потрясіння та карантинні обмеження не завадили вірянам УПЦ допомогти зібрати кошти на придбання медобладнання для хворих дітей.

У рамках Х Благодійної акції «До Світлого Дня — світлі вчинки», що з благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія протягом Великого посту проходила в усіх храмах Сумської єпархії, для лікування онкохворих дітей Сумщини зібрано 670 518 грн. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії. 

Як зазначили в єпархії, попри соціальні потрясіння та карантинні обмеження через коронавірус, вірянам Сумщини вдалося зібрати кошти на придбання медобладнання, необхідного для лікування пацієнтів відділення онкогематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

Зокрема, зібрані кошти будуть використані на придбання лікарських препаратів та спеціального високотехнологічного обладнання, що повністю забезпечують цикл терапії онкохворих.

«Дитина з будь-якого куточку Сумщини, якій встановлено діагноз онкологічного захворювання, отримає в обласній лікарні належне лікування у спеціалізованому відділенні під керівництвом висококваліфікованих лікарів», — пояснили в єпархії.

Просмотров: 444

Залишити відповідь