Сестри Марфо-Маріїнської обителі милосердя передали від Предстоятеля допомогу погорільцям Житомирщини – репортаж (фото, відео)

28 квітня 2020 року сестри Марфо-Маріїнської обителі милосердя передали допомогу від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія жителям села Личмани Овруцького району, які постраждали від лісової пожежі на Житомирщині. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Перед поїздкою сестри зв’язалися з місцевими жителями та дізнались про їхні потреби.

Мешканцям Личман привезли 10 велосипедів, 50 продуктових наборів, 3 ящики тушківки,  40  побутової хімії,  інструменти (лопати,  пилки, граблі, молотки), цвяхи. Також від Фонду на честь Покрова Божої Матері В. Новинського  передали сто пасок.

Сестри поспілкувались з людьми про Воскреслого Христа, роздали молитвослови, Євангелія. Люди подякували Предстоятелю, гостям та усім небайдужим людям за підтримку у важку хвилину.

Нагадаємо, цього тижня планується чергова поїздка в с. Острови Овруцького району. Реквізити для перерахування коштів за посиланням. 28 квітня в села, постраждалі від пожеж, вже відправився клірик Вінницької єпархії отець Сергій. Допомогу для передачі збирали й віруючі Овруцької єпархії.

Фото, відео Гавриїл Загородній

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1439

Залишити відповідь