Годували людей та за 2,5 місяці добудували інфекційне відділення — медсестра розповіла, як Почаївська Лавра допомагала лікарні (+відео)

1 травня 2020 року, коментуючи ситуацію в Почаєві та лікарні міста,  медсестра Галина Мельничук у прямому ефірі програми “Файне місто”  розповіла про те, як братія Свято-Успенської Почаївської Лаври допомагала медичній установі, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Коли наші медпрацівники сиділи на обсервації, тому, що в них виявили у відділі коронавірус, Лавра носила їсти, передавали працівникам їсти», — повідомила медсестра.

Галина Мельничук також зазначила, що коли «почалася пандемія, вони у відділи носили людям їсти».

З її слів стало відомо, що саме братія Лаври добудували інфекційне відділення.

«Ніхто не допоміг, держава не виділила гроші, будувала Лавра. Вони за 2,5 місяці добудували інфекційне відділення — вони там положили плитку, вони лабораторію пошпаклювали, вони зробили дійсно ремонт для нас, для людей зробили… і сказати, що там вони якісь такі сякі… Та тут я хочу сказати монах був старенький Парамон – він все знав, де кому фарбу треба, де кому скільки тієї фарби треба виділити. Вони бігали як мурашки бігали і працювали», — розповіла жінка.

Медпрацівник висловила свою думку з приводу нагнітання ситуації навколо обителі: «це не можна сказати, що вони нічого не роблять, що за них там хтось захворів».

Годували людей та за 2,5 місяці добудували інфекційне відділення — медсестра розповіла, як Почаївська Лавра допомагала лікарні

Годували людей та за 2,5 місяці добудували інфекційне відділення — медсестра розповіла, як Почаївська Лавра допомагала лікарні.Докладніше: https://bit.ly/3ff5O4rДжерело відео "Файне місто": https://www.facebook.com/fainemisto.tv/videos/231877654736988/Читайте нас в Тelegram: https://t.me/upc_news

Gepostet von Українська Православна Церква am Samstag, 2. Mai 2020

Нагадаємо, раніше у своєму коментарі для медіаплатформи “Файне місто” голова Почаївської міської ради Бойко Василь Сергійович  повідомив, що неправдивою є інформація, яку розповсюджують ЗМІ, буцімто спалах COVID-19 в Почаєві розпочався з Лаври.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 22233

Залишити відповідь