В єпархіях УПЦ продовжують допомагати долати пандемію

У Ніжинській єпархії продовжують допомагати малозабезпеченим та багатодітним сім‘ям, які потрапили у тяжкі життєві умови в період карантину, в Одеській єпархії виготовили і передали 5 тисяч антисептиків для рук, які будуть благодійно поширюватися в межах Одеської єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

З благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента клірики Ніжинської єпархії продовжують надавати допомогу малозабезпеченим та багатодітним сім‘ям, які потрапили у тяжкі життєві умови в період карантину.

18 травня 2020 року благочинний 1-го Ніжинського благочиння протоієрей Михаїл Борканин передав харчові продукти, зібрані у храмах Ніжина, сім’ям, котрі потребують допомоги.

15 травня, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, архієпископ Арцизький Віктор і настоятель Свято-Різдво-Богородичного храму протоієрей Григорій Герасемінюк виготовили і передали голові єпархіального відділу з благодійності та соціального служіння протоієрею Павлу Полещук 5 тисяч антисептиків для рук, які будуть благодійно поширюватися в межах Одеської єпархії.

Просмотров: 345