Привітання митрополита Філарета з нагоди дня медичного працівника

Привітання Голови Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров`я та пастирської опіки медичних закладів, митрополита Львівського і Галицького Філарета з нагоди дня медичного працівника, який цього року в Україні відзначається 21 червня.

Дорогі лікарі, медичні працівники!

Із прийняттям рішення стати лікарями ви розуміли, що вам доведеться віддавати багато життєвих сил іншим людям, проте не злякалися труднощів і почали опановувати професію.

Кожен з вас пройшов особливий шлях спочатку навчання, а потім випробування своїх сил на практиці. Кожен з вас заплатив велику ціну, щоб мати унікальні знання і навички для порятунку життя людей.

З роками свої руки, свій розум і свої серця ви повністю присвятили служінню ближньому!

Щиро Вам за це дякую!

Особливу подяку адресую лікарям і медичним працівникам, які самовіддано виконували свої професійні обов’язки під час пандемії коронавірусу COVID-19.

Запевняю вас, що Українська Православна Церква щоденно підносить особливі молитви за хворих та лікарів, які продовжують боротьбу с пандемією, а також за тих, хто для подолання хвороби вже віддав своє життя.

Пам’ятайте, що в Бога не лишаються без уваги жодне сказане нами ближньому добре слово, жодна виконана для ближнього добра справа, а тим більше така справа, як збереження найціннішого Божого дару – людського життя.

Шановні медики, вітаю вас із професійним святом! Бажаю Вам кріпості, довіри Господу, здоров’я і добробуту, та прикликаю на вас Боже благословення!

+ ФІЛАРЕТ,
митрополит Львівський і Галицький,
Голова Синодального відділу УПЦ з питань охорони здоров’я
і пастирської опіки медичних закладів

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні

Просмотров: 460