Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив всенічне бдіння напередодні тезоіменитства

24 червня 2020 року, напередодні дня пам’яті преподобного Онуфрія Великого, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння на площі перед Успенським собором Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили митрополити, архієпископи та єпископи Української Православної Церкви, а також духовенство Лаври та гості у священному сані.

Під час святкової утрені паства вітала свого Архіпастиря з днем небесного покровителя, а Блаженніший владика помазував вірян святим єлеєм.

Також привітали Предстоятеля сестри милосердя Марфо-Маріїнської обителі. Блаженніший Митрополит Онуфрій своєю чергою привітав їх з другою річницею створення сестринства та вручив пам‘ятні чотки.

Завтра, 25 червня, в день пам’яті преподобного Онуфрія Великого, ім’я якого отримав у чернечому постризі Блаженніший Митрополит Онуфрій, Предстоятель очолить Божественну літургію на площі перед Успенським собором Києво-Печерської Лаври. Початок богослужіння о 8:30.

Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів про найцінніший духовний спадок преподобного Онуфрія Великого.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні

Просмотров: 3570