Професор Київських духовних шкіл взяв участь у презентації перекладу Біблії українською мовою

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, професор КДА протоієрей Ростислав Снігірьов взяв участь у засіданні Центрального Правління Українського Біблійного Товариства, присвяченого презентації перекладу Біблії українською мовою, що відбулось 23 червня 2020 року. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДА.

Робота над перекладом Біблії українською мовою була започаткована 20 років тому. Українська Православна Церква, яка є однією із засновників УБТ, представлена у Товаристві та активно долучена над роботою у цьому напрямі.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія робоча група Київських духовних шкіл, що входить до УБТ, надавала перекладачам свої зауваження та пропозиції.

Також під час робочої зустрічі із керівництвом УБТ, що відбулось після  засідання Центрального Правління, представник Академії обговорив подальшу участь викладачів КДАіС у створенні загальноприйнятного українського перекладу Святого Письма, що буде відповідати православній богословській традиції.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 774