Столична парафія Дніпровського благочиння надає допомогу багатодітним сім’ям (+відео)

Свою останню акцію віруючі провели на противагу тому, що деякі з представників влади пропагують ідею “якісних” або “неякісних” дітей. 

Парафія Української Православної Церкви на честь святого апостола і євангеліста Марка Дніпровського благочиння Києва організувала збір продуктових наборів, одягу і предметів особистої гігієни, щоб допомогти незахищеним верствам населення та багатодітним сім’ям. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на YouTube-канал “Перший козацький”.

«Парафією організовано виїзд до багатодітних сімей, щоб роздати їм продуктові набори, одяг, щоб підтримати матеріально, — розповів настоятель і благочинний протоієрей Іоанн Свередюк. — І все це ми хотіли б присвятити на противагу тому, що деякі з представників влади пропагують ідею “якісних” або “неякісних” дітей, що саме по собі звучить дико і не по-людськи».

Священник підкреслив, що життя — це дар Божий, і «для кожної людини Бог дає можливість себе прогодувати та одягнути, дає повітря і Сонце, зігріваючи їхні серця і їхні тіла».

«Хотілося б, щоб було більше таких людей, які люблять дитину, які піклуються про майбутнє покоління, дбають про свій народ, про свою землю, даної нам Господом», — побажав отець Іоанн.

29 червня 2020 року, зокрема, протоієрей Іоанн з парафіянами відвідали багатодітну родину, яка проживає в малій однокімнатній квартирі — чоловік з дружиною, шестеро дітей і чекають на сьому.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 311