Священнослужителі Одеси вчергове здали кров для онкохворих дітей (відео)

14 липня 2020 року, за багаторічною традицією, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела клірики Одеської єпархії здали кров для онкохворих дітей. Священнослужителі радіють, що таким чином можуть проявити любов до дітей, які хворіють на страшну недугу, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на YouTube-канал Одеської єпархії.

Цього дня священники здали для онкохворих дітей понад 55 л крові. А загалом у рік, як розповіли в єпархії, священнослужителі здають для хворих близько 500 л крові.

Як нагадують священники Одещини, дуже багато людей у нашій країні потребують допомоги донорів у лікуванні тяжких хвороб. Аби підтримати здоров’я важкохворих і дарувати їм життя, клірики постійно здають кров.

Також священнослужителі закликали студентів Одеської духовної семінарії долучитися до справи милосердя. «Важливо, щоб майбутні пастирі навчалися діяльно виконувати заповіти Христа, допомагаючи людям», — зазначають в єпархії.

За словами кліриків Одеської єпархії, коли хворіють діти, то це страшніше від усякого вірусу. «Кожен християнин готовий піти на все, ризикнути своїм здоров’ям, щоб допомогти не те, що брату своєму, а дитині», — додають священники та висловлюють надію на те, що ця справа милосердя послужить допомогою для тих дітей, які її потребують.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 150