В Українській Православній Церкві закликали молитися про швидке звільнення заручників у Луцьку

Керуючий справами УПЦ митрополит Антоній закликав віруючих молитися, щоб звільнення наших співвітчизників завершилося без шкоди їх здоров’ю, а також попросив молитов про представників силових структур у Луцьку.

21 липня 2020 року Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільській і Броварський Антоній закликав віруючих Української Православної Церкви молитися про швидке звільнення наших співвітчизників у Луцьку. Про це владика написав у себе на сторінці у фейсбук, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Те, що зараз відбувається в Луцьку, викликає почуття глибокого жалю і співпереживання. Захоплення заручників — це велике випробування як для людей, які безпосередньо потрапили в цю складну ситуацію, так і для їхніх рідних», — зазначив митрополит Антоній.

Керуючий справами УПЦ закликав «всіх вірних чад Української Православної Церкви молитися про швидке звільнення наших співвітчизників, а також про те, щоб воно завершилося без шкоди їх здоров’ю».

«Ми також просимо молитов і про тих представників силових структур, які зараз ризикують своїми життями заради збереження життя людей, які потрапили в біду. Нехай Господь допоможе все завершити мирно і без втрат!», — йдеться у повідомлені ієрарха.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Фото ukrinform.ua

Просмотров: 5892