Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію з нагоди престольного свята Свято-Ольгинського собору столиці (+відео)

24 липня 2020 року, у день пам’яті святої рівноапостольної великої княгині Ольги, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію у Свято-Ольгинському соборі на лівому березі Дніпра у Києві. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, єпископ Баришівський Віктор, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк, духовенство храму та гості у священному сані.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель звернувся до пастви зі словом проповіді.

24 липня за новим стилем православні християни святкують день пам’яті святої рівноапостольної великої княгині Ольги (у хрещенні Олени)

Під час Божественної літургії були піднесені сугубі молитви про позбавлення від епідемії та про лікарів, які ведуть боротьбу за життя та здоров’я хворих на коронавірус.

Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив ієрейську хіротонію над дияконом Борисом Комліком, кліриком храму на честь Собору архангела Гавриїла при ТРК “Глас”.

Після Божественної літургії священнослужителі звершили чин славлення перед іконою святої княгині Ольги.

Насамкінець Архіпастир привітав духовенство та вірян храму з престольним святом та благословив паству.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2246