У Київських духовних школах на засіданні Вченої ради підбили підсумки 2019/2020 навчального року

29 липня 2020 року під головуванням ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра відбулось засідання Вченої ради Київської духовної академії і семінарії, на якому були підбиті підсумки 2019/2020 навчального року. Участь у засіданні взяли члени адміністрації, професори та доценти Київської духовної академії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДА.

Після молитви «Царю Небесний» професор єпископ Сильвестр оголосив порядок денний, після чого відбувся захист кандидатських дисертацій студентів та випускників Академії: ієромонаха Митрофана (Божко), протоієрей Георгія Діка та ієрея Олександра Добровольського.

Далі, згідно з порядком денним, владика ректор зосередив увагу на внутрішньому житті Київських духовних шкіл за звітний період.

Завідувачі кафедр богослов’я і біблеїстики, церковної історії, давніх мов та філології, а також церковно-практичних дисциплін звітували про діяльність кафедр у другому семестрі 2019/2020 навчального року.

Після цього зі звітами про стан виховної роботи, роботі з іноземними студентами, роботи бібліотеки та офіційного сайту КДА виступили проректор з виховної роботи доцент єпископ Згурівський Амвросій, помічник ректора по роботі з іноземними студентами професор протоієрей Ростислав Снігірьов, завідувач бібліотеки архімандрит Дамаскін (Лебедь) та відповідальний редактор сайту доцент Олег Оттович Надь, відповідно.

Наостанок відбулось затвердження тем випускних кваліфікаційних робіт для студентів і випускників денного та заочного відділення Академії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 766