Погорільцям Житомирщини доставлено допомогу від парафіян Київської єпархії

11 серпня 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, парафії Деснянського благочиння Київської єпархії Української Православної Церкви зібрали матеріальну допомогу мешканцям селищ, що постраждали від великої пожежі на Житомирщині цього року. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Київської Митрополії.

Гуманітарна допомога була завантажена в автомобілі, що прибули з протоієреєм Павлом Линником, настоятелем храму на честь Казанської ікони Божої Матері міста Малин Житомирської області.

Отець Павел є відповідальним за опіку над погорільцями в селищах, які найбільше постраждали від вогню, і найближчим часом буде передана у користування всім нужденним.

Нагадаємо, це вже не перша гуманітарна допомога для погорільців Житомирщини. Раніше з благословення митрополита Овруцького і Коростенського Віссаріона клірик та волонтери Овруцької єпархії звершили ряд поїздок в с. Острови. До благодійної допомоги також долучилися у ЛьвівськійВінницькій та Київській єпархіях. Перед тим сестри Марфо-Маріїнської обителі милосердя передали допомогу від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія жителям села Личмани Овруцького району.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 201