Клірик Овруцької єпархії доставив чергову допомогу погорільцям Житомирщини. Потрібні намети (+реквізити)

25 серпня 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія та митрополита Овруцького і Коростенського Віссаріона, клірик Овруцької  єпархії звершив чергову поїздку з гуманітарною допомогою в с. Острови, яке найбільше постраждало від пожеж у лісах Житомирської області. Про це Інформаційно-просвітницькому відділу УПЦ повідомив священник Овруцької єпархії протоієрей Павел Линник. 

Як розповів отець Павел, мешканцям села Острови Овруцького району було доставлено партію благодійної допомоги, зокрема одяг, взуття, продукти та побутову хімію.

Священник зазначив, що все це було передано постраждалим від лісових пожеж селянам, та подякував усім небайдужим людям.

Також, за його словами, дякуючи допомозі духовенству Київської та Овруцької єпархій та вірянам, уже замовлено інвалідний візок для Володимира Леонідовича Левківського з с. Левковіцький Млинок, про проблеми зі здоров’ям котрого писали раніше.

Наразі для постраждалих мешканців Житомирщини потрібно придбати декілька наметів.

«Попереду зима, добре знаємо, що це таке. Ми, як допомагали, так і будемо допомагати, в міру наших сил і можливостей, допоки це буде потрібно. На жаль, влада про цих людей не дбає… Хто має можливість здійснити добру справу, милості просимо», — звернувся до небайдужих людей о. Павел.

Жителі села Острови висловили особливу вдячність і низький уклін за молитви та постійну допомогу й підтримку Предстоятелю УПЦ Блаженнішому Митрополиту Онуфрію, керуючому Овруцької єпархії митрополиту Віссаріону та духовенству і вірянам Овруцької та Київської єпархій, які не залишають людей наодинці з бідою.

Для тих, хто бажає долучитися до збору допомоги, публікуємо картку священника.

Номер карти ПриватБанк: 4149-6293-1000-3827 (Линник Павло Михайлович).

Раніше з благословення митрополита Овруцького і Коростенського Віссаріона клірик та волонтери Овруцької єпархії звершили ряд поїздок в с. Острови. До благодійної допомоги також долучилися у ЛьвівськійВінницькій та Київській єпархіях. Перед тим сестри Марфо-Маріїнської обителі милосердя передали допомогу від Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія жителям села Личмани Овруцького району.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 158