У Свято-Троїцькому Браїлівському монастирі відзначили 30-ліття з дня відкриття (фото)

15 вересня 2020 року, в день 30-ліття з дати відкриття Свято-Троїцького Браїлівського монастиря, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній очолив святкову Божественну літургію в Браїлівській обителі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Вінницької єпархії.

Його Високопреосвященству співслужили митрополит Вінницький і Барський Варсонофій, архієпископ Городницький Олександр, архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Черкаський і Канівський Феодосій та духовенство Вінницької, Могилів-Подільської і Хмельницької єпархій.

Ігуменя, сестри Свято-Троїцької обителі та віряни Вінницької єпархії відзначали цього дня 30-у річницю з дня відкриття монастиря.

За Божественною літургією митрополит Варсонофій звершив дияконську хіротонію Андрія Балана.

Після завершення соборної молитви відбувся святковий хресний хід навколо обителі.

У своєму слові митрополит Антоній подякував ігумені Антонії, сестрам і духовенству Браїлівського монастиря за щоденні труди. Також владика висловив вдячність керуючому Вінницької єпархії митрополиту Варсонофію за зміцнення віри серед вірян єпархії і працю на благо Церкви Христової.

Використано фото з Facebook-сторінки митрополита Антонія

Просмотров: 1336