У Хмельницькій єпархії освятили храм на честь Різдва Пресвятої Богородиці

17 вересня 2020 року, у день свята ікони Божої Матері «Неопалима Купина», митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній звершив чин освячення храму на честь Різдва Пресвятої Богородиці у селі Буцни Летичівського району Хмельницької області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу єпархії.

Після завершення освячення митрополит Антоній у співслужінні духовенства звершив Божественну літургію у новоосвяченій церкві.

Наприкінці богослужіння владика привітав віруючих та нагородив благодійників. Володимиру Бочулі Його Високопреосвященство вручив від імені Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія орден Української Православної Церкви святителя Миколая Чудотворця.

Нагадаємо, 13 вересня 2020 року, митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій звершив освячення храму в селі Новоселівка Харківської області, митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент освятив храм в селі Дащенки Чернігівської області та архієпископ Черкаський і Канівський Феодосій освятив храм у селі Привітне Черкаської області.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1563