Блаженніший Митрополит Онуфрій взяв участь в урочистому відкритті фонтану зі скульптурою Архістратига Михаїла в Києві

19 вересня 2020 року, у день спомину чуда Архістратига Михаїла, що сталося в Хонех (Колоссах), Предстоятель Української Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій взяв участь в урочистому відкритті символічної композиції – нового фонтану зі скульптурою Архістратига Михаїла у парку «Володимирська гірка» Києва. Відкриття очолив мер столиці Віталій Кличко. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство супроводжував єпископ Бородянский Марк та секретар Київської єпархії по місту Києву протоієрей Віктор Іващук.

На заході були присутні представники релігійних конфесій та організацій столиці, ветерани АТО, представники Державної пожежно-рятувальної частини міста Києва та лікарі.

«Сподіваюся, що Архистратиг Михаїл  і надалі оберігатиме Київ, його мешканців. Захищатиме нас усіх і надихатиме на перемоги!», – зазначила лікар-інфекціоніст Олександрівської лікарні Тетяна Гайнутдінова, передає сайт kyivcity.gov.ua.

За словами мера, встановленням цієї композиції, зокрема, вшановують київських захисників і охоронців міста.

«Сьогодні символічний день – 19 вересня – День спомину чуда Архистратига Михаїла. І тепер Архангел звідси оберігатиме, надихатиме і даруватиме віру в наші сили і в наші перемоги!» – підкреслив мер Віталій Кличко.

 Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 4361