АНОНС. У Києво-Печерській Лаврі відбудеться прес-конференція учасників Міжнародного форуму «Люди миру»

24 вересня 2020 року, о 14.00, у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі відбудеться прес-конференція учасників Міжнародного громадянського форуму «Люди миру». Тема брифінгу: «Звернення учасників Форуму, мешканців Донецької та Луганської областей до Президента України В.О. Зеленського». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Підтримуючи зусилля та нові домовленості сторін конфлікту про всеосяжний режим припинення вогню на Донбасі та Сході України, Священний Синод УПЦ, своїм рішенням від 17 серпня 2020 року, звернувся до громадян України та світу, суспільних, громадських і гуманітарних українських і міжнародних організацій, які представляють громадянське суспільство і не представляють політичні інституції, та ініціював проведення Міжнародного громадянського форуму «Люди миру».

Нагадаємо, 21 вересня 2020 року, на свято Різдва Пресвятої Богородиці та в Міжнародний день миру, у Свято-Успенській Святогірській Лаврі відбувся Міжнародний форум «Люди миру».

Форум розпочав розробку плану реалізації програми дій з припинення конфлікту та відбудови мирного життя людей на Донбасі та Сході України. Але це можливо лише за умови припинення воєнного конфлікту. Саме про це йдеться у Зверненні учасників Форуму, мешканців Донецької та Луганської областей до Президента України В.О. Зеленського.

Координація та акредитація ЗМІ за телефоном: +380660951476

Місце збору представників ЗМІ: майданчик біля пам’ятника свт. Петра Могили та корпусу КДАіС.

Просмотров: 210