У Сєверодонецькій єпархії закликали до молитви у зв’язку з пожежами, які знову охопили регіон

1 жовтня 2020 року, з благословення митрополита Сєверодонецького і Старобільського Никодима, в єпархії буде здійснено спів акафісту іконі Божої Матері «Неопалима купина». Зусилля рятувальників і всіх, хто допомагає боротися з вогнем, який знову охопив Луганщину, потрібно підкріпити гарячою молитвою. До цього закликали у Сєверодонецькій єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Луганську область знову охопили пожежі. Саме тому митрополит Никодим  благословив підкріпити соборною гарячою молитвою зусилля рятувальників та читати акафіст іконі Божої Матері «Неопалима купина».

«Будемо молитися, щоб пожежі якомога швидше вщухли і перестали випалювати багатостраждальну Луганську землю. Сил рятувальникам і Божої допомоги!», – закликав зокрема духовенство і вірян владика.

Нагадаємо, в липні цього року у зв’язку з лісовими пожежами, що охопили околиці Сєверодонецька та Новоайдарський район, митрополит Сєверодонецький і Старобільський Никодим благословляв келійно читати акафіст іконі Божої Матері «Неопалима Купина».

Просмотров: 321