В Запорізькій та Хмельницькій єпархіях УПЦ священники благословили призовників та українських військових на несення служби

Клірик Запорізької єпархії Української Православної Церкви звернувся з напутнім словом до призовників Вільнянського краю та подарував ікони, священнослужитель Хмельницької єпархії благословив військовослужбовців Військової частини ст.Ярмолинці на несення служби на сході України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужби Запорізької та Хмельницької єпархій.

1 жовтня 2020 року благочинний Вільнянського благочиння, настоятель Свято-Володимирського храму протоієрей В’ячеслав Гончаренко сказав напутнє слово перед несенням військової служби молодим призовникам Вільнянського краю Запорізької області.

Отець В’ячеслав розповів про те, як важливо в нашому житті бути справжнім чоловіком, тобто відповідальним, сміливим і чесним. Священнослужитель також вказав на те, що тільки з вірою в Господа можна подолати будь-які перешкоди.

З рук Вільнянського благочинного новобранці отримали в дар невеликі ікони, після чого отець В’ячеслав окропив майбутніх воїнів святою водою.

2 жовтня 2020 року священнослужитель Хмельницької єпархії УПЦ протоієрей Олексій Шаповал благословив військовослужбовців Військової частини А 2730 ст.Ярмолинці на несення служби на сході України.

Просмотров: 261