Митрополит Сєверодонецький Никодим відвідав постраждалі від пожеж села Луганщини

9 жовтня 2020 року митрополит Сєверодонецький і Старобільський Никодим відвідав Хресто-Воздвиженський храм селища Лісова Дача, Сиротине та Воронове, територія яких найбільш постраждала від пожеж, що охопили Луганщину на минулому тижні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу єпархії.

Його Високопреосвященство супроводжував вікарій Сєверодонецької єпархії єпископ Новопсковський Іринарх.

У селищах владика поспілкувався з місцевими жителями, обговорив з ними потреби, дізнався, як можна допомогти постраждалим від пожежі. Ті, своєю чергою звернули увагу, що на сьогодні не відчувають потреби в одязі, а гостро мають потребу в будматеріалах, господарському інвентарі та продуктах.

Нагадаємо, у всіх храмах Сєвєродонецька йде збір гуманітарної допомоги постраждалим від пожежі жителям довколишніх селищ та збирають кошти для потреб погорільців. 

Номер карти: 4149 4393 1962 3397 протодиякон Ігор (Шаповалов Ігор Миколайович).

1 жовтня, з благословення митрополита Сєверодонецького і Старобільського Никодима, в єпархії здійснено спів акафісту іконі Божої Матері «Неопалима купина». Зусилля рятувальників і всіх, хто допомагає боротися з вогнем, який знову охопив Луганщину, потрібно підкріпити гарячою молитвою, закликали у Сєверодонецькій єпархії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 311