Священники Ніжинської єпархії звершили відспівування загиблого в авіакатастрофі під Чугуєвом курсанта

7 жовтня 2020 року з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента священнослужителі Ніжинської єпархії звершили відспівування трагічно загиблого в авіакатастрофі під Чугуєвом курсанта Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба Миколи Микитченка. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу єпархії.

Юнак став жертвою авіакатастрофи військово-транспортного літака Ан-26 Ш, який 25 вересня цього року виконував навчально-тренувальний політ і впав на відстані двох кілометрів від військового аеропорту м. Чугуєва на Харківщині.

Чин поховання курсанта Миколи Микитченко відбувся у Свято-Воскресенському храмі с. Журавка, його очолив благочинний Варвинського округу, протоієрей Володимир Гав’янець у співслужінні священників благочиння.

Ніжинська єпархія висловлює щирі співчуття рідним та близьким спочилого курсанта та підносить посильні молитви за новопреставленого раба Божого Миколая.

Нагадаємо, 6 жовтня священнослужителі Богодухівського благочиння Харківської єпархії звершили відспівування загиблого під Чугуєвом молодшого сержанта Андрущенко Дмитра Романовича. 6-7 жовтня священники Полтавської, Тульчинської та Житомирської єпархії відспівали військовослужбовців і курсантів Харківського національного університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.  7 жовтня священнослужителі Городнянського та Менського благочинь Чернігівської єпархії звершили відспівування трагічно загиблих в авіакатастрофі під Чугуєвом.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 165