Митрополит Августин привітав ветеранів та військовослужбовців з Днем захисника України

Голова Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин направив вітання ветеранам та військовослужбовцям з нагоди Дня захисника України. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на kapelan.org.ua.

Дорогі ветерани! Шановні військовослужбовці! Брати і сестри!

Від імені Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України та від себе особисто щиросердно вітаю вас із Днем захисника України!

Національні військові традиції і звитяги сьогодні продовжуєте ви, шановні військовослужбовці, захищаючи Батьківщину, її міста і села, даючи нашим співгромадянам можливість трудитися і молитися під мирним небом.

Співпраця Церкви і Армії завжди була основою міцності будь-якої держави, що особливо важливо для нас, коли країна розривається у збройному протистоянні, і лише християнські чесноти: терпіння, смирення, покаяння і миротворчість – є тими факторами, які уможливлюють припинення конфлікту.

Бажаю вам усім, дорогі захисники України, доброго здоров’я, надійного родинного тилу, та успішного звершення вашого нелегкого, мужнього і відповідального служіння на благо нашої України!

Нині, у день Покрова Пресвятої Богородиці – нашої Небесної Заступниці, урочисто підносимо наші теплі молитви за Вас – земних захисників народу України і Батьківщини!

З повагою,

† АВГУСТИН,
митрополит Білоцерківський і Богуславський
Голова Синодального відділу УПЦ зі взаємодії із Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 187