Ієрарх Української Православної Церкви прибув з братським візитом у Ліван

5 листопада 2020 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Вінницький і Барський Варсонофій прибув у Ліван. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Вінницької єпархії.

В аеропорту Бейрута митрополита Варсонофія зустрів настоятель подвор‘я Руської Православної Церкви у Бейруті архімандрит Філіп (Васильцев) разом з сім’єю Абдули і Татьяни Саррав.

Владику супроводжують клірики Вінницької єпархії протоієрей Валерій Швець та диякон Андрій Балан.

Архієрей зустрівся та поспілкувався із великою православною родиною Саррав, яка допомагає багатьом храмам Православної Церкви у Лівані.

Також у місцевості Арбея митрополит Варсонофій відвідав монастир Божої Матері, де гостей з України зустрів ігумен монастиря архімандрит Нікодим (Машрокі) – засновник обителі.

У храмі монастиря владика звершив молебень та помолився за Предстоятеля УПЦ в День його народження, мир в Україні та звершив літію за новопреставленого архімандрита Арістарха (Лебедєва).

Ігумену монастиря владика подарував хрест з прикрасами. Отець Никодим тепло прийняв владику і передав слова підтримки ієрархам і вірянам Української Православної Церкви.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2362