У Неділю 22-гу після П’ятидесятниці Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив Божественну літургію у Києво-Печерській Лаврі (+відео)

8 листопада 2020 року, у Неділю 22-гу після П’ятидесятниці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Предстоятелю співслужили намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел, єпископ Бородянський Марк та духовенство обителі.

Після читання Святого Євангелія Блаженніший владика звернувся до вірян зі словом проповіді.

За богослужінням піднесли особливі молитви про припинення епідемії коронавірусу та про лікарів. Після сугубої єктенії Предстоятель прочитав молитву про мир в Україні.

Після відпусту Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав паству з неділею та днем пам’яті святого великомученика Димитрія Солунського. “Молитвами святого великомученика нехай Господь благословить вас і ваших рідних, подасть необхідне для земного життя і спасіння у житті вічному”, – побажав Архіпастир та благословив усіх.

Нагадаємо, Предстоятель звернувся до пастви у зв’язку з посиленням епідемічної небезпеки поширення COVID-19. 

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2687