На Рівненщині постраждала від рейдерства парафія просить допомогти облаштувати храм

Релігійна громада захопленого храму на честь Різдва Богородиці в селі П’ятигори Здолбунівського району Рівненської області просить молитовної та матеріальної допомоги в облаштуванні приміщення для богослужінь. Віруючі збирають кошти на реконструкцію приміщення магазину під храм. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбук священник Віктор Довбенюк, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Через сумнозвісні події, два роки тому, у нас силоміць відібрали наш Храм, у якому молилось не одне покоління віруючих людей. З болем в серці, але з живою вірою ми шукали приміщення для здійснення повноцінних богослужінь. З Божою допомогою, вдалось викупити будівлю старого магазину під храм. Попереду повна реконструкція споруди, аби вона набула храмового вигляду; зведення куполів з дзвіницею! Власними силами ми невзмозі зробити цю масштабну роботу. Тому просимо небайдужих людей допомогти нам у цій благородній справі. Підтримайте нас будь-ласка молитовно і матеріально!», – написав священник.

Отець Віктор також зазначив, що «з одного боку сумно, що так все склалося, а з іншого – радіємо, що на наш життєвий шлях випала можливість будувати Дім Божий!».

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 5168 7554 1569 9145 (Довбенюк Віктор Сергійович)

Нагадаємо, прихильники “ПЦУ” захопили храм УПЦ в П’ятигорах напередодні Вербної неділі у 2019 році.

Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2779