У Київських духовних школах відбувся круглий стіл, присвячений 85-ій річниці з Дня народження Блаженнішого Митрополита Володимира

23 листопада 2020 року, після завершення Божественної літургії та заупокійної літії на могилі приснопам’ятного Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана) у 85-ту річницю з Дня його народження,  з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в Церковно-археологічному музеї Київської духовної академії відбувся круглий стіл, присвячений спочилому Первосвятителю. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДАіС.

Захід очолив Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній. Також у засіданні круглого столу взяли участь голова Інформаційно-просвітницького відділу УПЦ митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент; єпископ Баришівський Віктор; ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр; голова Синодального відділу УПЦ «Церква і культура» ігуменя Серафима (Шевчик); професор КДА протоієрей Дмитрій Денисенко; старіший клірик Київської єпархії протоієрей Всеволод Рибчинський, а також представники медіа і культури.

Під час роботи круглого столу учасники поділились своїми спогадами про спочилого Первосвятителя. Захід висвітлювали журналісти центральних телеканалів України.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 831