У ДТП під Рівним загинули дружина і син священника Поліської єпархії, двоє дітей в реанімації

Керуючий єпархією закликав до молитов за загиблих новопреставлених Марію і Германа та за здоров’я Марка і Севастіана, котрі знаходяться в тяжкому стані в реанімації.

Митрополит Поліський і Сарненський Анатолій висловив співчуття настоятелю Кирило-Мефодіївського храму села Новий Моквин Березнівського району Рівненській області священнику Григорію Ясковцю у зв’язку з трагічною загибеллю його дружини матушки Марії та сина Германа. Про це повідомляє єпархіальна пресслужба, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

26 листопада 2020 року в результаті страшної ДТП загинули дружина і 7-річний син священнослужителя. Трагедія сталася на перехресті з трасою Рівне – Городище – Старокостянтинів. 30-річна Марія Ясковець, вчителька молодшої школи і дружина отця Григорія, була за кермом автомобіля ВАЗ і везла трьох дітей в обласний центр, щоб відсвяткувати день народження середнього сина Германа. Коли автомобіль виїжджав з боку міста Березине, він зіткнувся з фурою, що мчалася по трасі.

Матушка Марія і 7-річний Герман загинули на місці ДТП. За життя двох дітей, що вижили, Марка та Севастьяна, борються лікарі.

Всі, хто має можливість допомогти родині отця Григорія, можуть перерахувати кошти на карту: 5168 7554 3592 4267 (Ясковець Григорій Іванович).

Як сказав митрополит Поліський Анатолій: «Матушка була не тільки наставником для дітей, здобувши освіту вчителя, але і була хорошою матушкою для своєї родини, вона була доброю, віруючою, мудрою та доброзичливою людиною. Сім’я священника Григорія була побудована на законах Христової любові і добрих почуттів між чоловіком та жінкою. Прикрасою їхньої сім’ї були їхні діти. Прикро, що перервалося життя в силу нещасного випадку.

Закликаю всіх священнослужителів і мирян Сарненсько-Поліської єпархії УПЦ молитися за спокій загиблих новопреставлених Марії та Германа. Просимо молитви за двох синів Марка і Севастіана, котрі знаходяться в тяжкому стані в реанімації. Хай Бог дасть сили священнику Григорію Ясковцю перенести горе втрати…».

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 14013