Братія і парафіяни севастопольського монастиря у день ювілею отримали нагороди від Предстоятеля УПЦ

28 листопада 2020 року, в день пам’яті преподобного Паїсія Величковського, ставропігійний чоловічий монастир в м. Севастополь відзначив престольне свято і десятирічний ювілей з дня заснування.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви та священноархімандритом монастиря Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Божественну літургію очолив єпископ Бахчисарайський Каліник, вікарій Сімферопольської єпархії, у співслужінні братії і гостей обителі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ з посиланням на пресслужбу монастиря.

З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія братія обителі була відзначена церковними нагородами, а помічники монастиря й активні парафіяни нагороджені благословенними грамотами Предстоятеля Церкви.

Після завершення Божественної літургії, Хресним ходом, на чолі з Преосвященним владикою пройшли до місця будівництва Соборного храму Воскресіння Христового і зробили закладку капсули з заставною грамотою і частками святих мощей більше як ста святих мучеників в основу святого Престолу.

Наприкінці богослужіння єпископ Каліник зачитав вітальну адресу Блаженнішого Митрополита Онуфрія з нагоди ювілею та престольного свята монастиря.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2562