Вітання Блаженнішого Митрополита Онуфрія ставропігійному монастирю в Севастополі у зв’язку з 10-літтям заснування

ЕГО ВИСОКОПРЕПОДОБІЮ,

АРХІМАНДРИТУ ГАВРИЇЛУ (АНІСІМОВУ),

НАМІСНИКУ СТАВРОПІГІЙНОГО ЧОЛОВІЧОГО МОНАСТИРЯ

НА ЧЕСТЬ ПРЕПОДОБНОГО ПАЇСІЯ ВЕЛИЧКОВСЬКОГО М. СЕВАСТОПОЛЬ

 

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець намісник!

Сердечно вітаю Вас, братію, духовенство та парафіян монастиря з днем ​​пам’яті преподобного Паїсія Величковського і 10-літтям від дня заснування святої обителі на честь цього великого угодника Божого!

Преподобний Паїсій багато потрудився над відродженням чернечого життя і благочестя. Для Преподобного Церква була колискою істини, початком всіх його моральних принципів, берегинею істинного віровчення і чистоти догматів, що оберігає заповітні основи християнського життя. Він твердо тримався православної віри й будь-який відступ від неї викликав з його боку гарячий протест. Вивчивши богодухновенну мудрість святих отців, преподобний Паїсій залишив численні настанови, які продовжують залишатися актуальними й донині.

Монастир на честь преподобного Паїсія Величковського, являючи любов і турботу до всіх тих, хто в нього приходить, продовжує спасительну справу служіння Богу і людям як древніх, так і нових святих обителей, що живуть за правилами святих отців і вчителів Церкви Христової.

В цей день, духовно співрадію торжеству і разом з вами підношу молитви. Сердечно благоволю радості сопричастя великого свята, допомоги Божої у служінні Церкві Христовій, терпіння у випробуваннях і молитовного заступництва преподобного Паїсія Величковського на всіх дорогах життєвого шляху кожного з вас.

З благословенням

+ ОНУФРІЙ
МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,
ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

28 листопада 2020 року

Просмотров: 165