Ієрархи та духовенство УПЦ увійшли до складу комісії Міжсоборної присутності з богослов’я і богословської освіти

До складу комісії Міжсоборної присутності з богослов’я і богословської освіти рішенням Священного Синоду Руської Православної Церкви, засідання якого відбулося 8 грудня 2020 року, увійшли ієрархи та духовенство Української Православної Церкви (журнал № 98). Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

Зокрема члени Синоду РПЦ ухвалили оновлений склад комісії Міжсоборної присутності, до якого ввійшли наступні архієреї та священнослужителі УПЦ: митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, митрополит Луганський і Алчевський Митрофан, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, керуючий справами УПЦ, митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, голова Учбового комітету УПЦ, голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ, єпископ Білогородський Сильвестр, ректор Київської духовної академії і семінарії, протоієрей Миколай Данилевич, заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ, протоієрей Сергій Ющик, перший проректор Київської духовної академії і семінарії. 

Нагадаємо, Міжсоборна присутність РПЦ – дорадчий орган, що сприяє в підготовці тих рішень, які стосуються найбільш важливих питань внутрішнього життя і зовнішньої діяльності Церкви.

За матеріалами patriarchia.ru.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 350