Митрополит Агафангел очолив урочистий річний акт в Одеській духовній семінарії (відео)

13 грудня 2020 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел очолив урочисті збори з нагоди дня пам’яті святого апостола Андрія Первозванного — небесного покровителя Одеської духовної семінарії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Одеської єпархії.

Відкрив річний Акт ректор Одеської духовної семінарії протоієрей Димитрій Яковенко. Привітавши митрополита Агафангела, архіпастирів, почесних гостей і всіх присутніх, отець-ректор попросив благословення у Високопреосвященнішого владики на перший виступ, який підготував проректор Одеської духовної школи протоієрей Андрій Ніколаіді.

Після актової промови протоієрея Андрія з доповіддю на тему: «Відродження Одеської духовної семінарії в 1945 році за архівними джерелами Одеського єпархіального управління» виступив секретар Одеської єпархії протоієрей Євген Гутьяр.

Ректор зачитав привітання від Київської, Московської та Мінської духовних шкіл, почесних членів Одеської Духовної семінарії митрополита Донецького і Маріупольського Іларіона, єпископа Унгенського і Ниспоренського Петра.

Після чого митрополит Агафангел виступив з архіпастирським напутнім словом до учнів ОДС.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 317