Родина священника просить допомогти вилікувати півторарічного сина

В Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань звернулися за допомогою клірик Київської єпархії ієрей Володимир Слободнюк та матушка Катерина. Їх півторарічний син Кирило потребує дороговартісної реабілітації, у т.ч. за кордоном, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ. 

“Спаси Господи всіх православних християн! Ми батюшка і матушка, у нас троє маленьких діток: 6, 3 роки і 1,4. Найменшому поставили діагноз: фенілкетонурія (непереносимість білка), але через те, що це визначили з величезним запізненням, дитина їла звичайну їжу, і це призвело до утворення мікроцефалії, деякі структури головного мозку затиснуті й блокують навіть фізичний розвиток. Зараз у нас психомоторна затримка”, – йдеться у повідомлені.

Малюк наразі проходить багато реабілітацій і лікувань. Сім’я священника не здатна власними силами впоратися з великими фінансовими витратами.

“Найближча реабілітація – це НДІ «Дитячої та сімейної психіатрії» у професора Рахманова, м. Дніпро, також це масажі, ЛФК, біорезонансна терапія, корекція хребта, лікування у неврологів, і якщо Бог благословить, ми поїдемо в центр Атлантіс (Бельгія). Це все лікування ми могли надати дитині завдяки вам, за що дякуємо Богові і ваше милосердя. І звичайно, ми потребуємо й надалі вашої допомоги, щоб мати можливість продовжувати відновлювання дитини. Тому, якщо ваше серце розташоване допомогти, то в ім’я Боже зробіть добру справу”, – звертаються до всіх небайдужих батьки хлопчика.

Карта Приватбанку: 4149 4393 1955 7686.

Телефон мами: Слободнюк Катерина Сергіївна (068) 7867320.

Просмотров: 9437