Християнство вчить нас тому, що тіло людини — це святиня, воно покликане бути храмом Духа Святого. А як бути зі спробами цей храм перетворити та прикрасити своїми силами? Де знаходиться та межа, за якою прагнення бути здоровим фізично і красивим зовні починає шкодити людині? Про пластичну хірургію, яка рятує життя. А також про те, як вплинув на церковне життя карантин і чи варто боятися масової вакцинації? Як не втратити та зміцнити духовне здоров’я в сучасному світі?

Відповіді на ці та багато інших питань шукаємо в бесіді  головного редактора журналу «Фома в Україні» протодиякона Олександра Карпенка з заслуженим лікарем України, видатним пластичним хірургом і православним священником Ростиславом Валіхновським. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ пропонує чергове інтерв’ю у рамках спільного проекту з журналом «Фома в Україні» «Про важливе».

Триває передплата на щомісячний православний журнал «ФОМА в Україні» на 2021 рік. Підписка — найнадійніший і зручний спосіб стати постійним читачем, чудовий подарунок тим, кого ви любите! Подробиці телефоном в Києві 599-45-48 і на сайті foma.in.ua.

Запитуйте «Фому в Україні» в храмах вашого міста, оформлюйте поштову передплату (це можна зробити, не виходячи з дому).

«ФОМА в Україні» – журнал для тих, хто хоче вірити!

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1673