Парафії УПЦ продовжують надавати допомогу онкохворим дітям

15 лютого 2021 року, у свято Стрітення Господнього та Всесвітній день онкохворої дитини, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія в усіх храмах Центрального вікаріатства м. Києва та в інших храмах УПЦ четвертий рік поспіль проходитиме благодійна акція «Cтрітенська свічка», кошти від якої підуть на лікування онкохворих дітей. Допомагають хворим також у Рівненській єпархії УПЦ, де протягом кількох років священнослужителі і віряни здають кров для хворих, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Як повідомили на сайті Просвітницько-місіонерського центру «Київський Єрусалим, метою акції «Стрітенська свічка» є добровільний збір коштів на лікування онкохворих дітей.

Продовження акції «Допоможи онкохворій дитині»  відбудеться 21 лютого 2021 року, а саме – Благодійний концерт української народної пісні в театрі “Срібний острів” (вул. Платона Майбороди,8). Початок концерту о 13.00 годині.

О 15.00 годині у Актовій залі Культурно-просвітницького центру «Київський Єрусалим» при Феодорівському храмі ( вул. Овруцька, 7 )відбудеться відкриття виставки-аукціону художніх робіт онкохворих дітей, котрі проходять курс лікування в онкогематологічному відділенні Київської обласної клінічної лікарні.

За додатковою інформацією звертатися до протоієрея Петра Семащука: 097–067–46–86,099-113-44-06[email protected], www.feodor.kiev.ua.

Також уже декілька років поспіль Соціальний відділ при Рівненській єпархії організовує здачу крові для лікування хворих, про що написав на Facebook-сторінці священник Василій Начев.

«Небайдужість священників та вірян рятує чиєсь життя. Доєднуйтесь і ви!», – закликають у відділі.

Просмотров: 461