Митрополит Климент взяв участь в зустрічі ВРЦіРО з Міністром освіти та науки України

11 лютого 2021 року відбулася зустріч Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) з Міністром освіти і науки України С. М. Шкарлетом. 

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія в зустрічі взяв участь Голова Учбового Комітету Української Православної Церкви митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, а також заступник Голови відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Під час зустрічі йшлося про співпрацю Міністерства освіти і науки з Радою у питанні викладання предметів духовного спрямування в державних закладах освіти, та інші питання, що стосуються співпраці Церкви і держави у сфері освіти.

У своїй промові міністр наголосив на відкритості до співпраці та пообіцяв докласти зусиль до введення предметів духовно-морального змісту до програм загальноосвітніх державних шкіл.

У свою чергу митрополит Климент подякував Міністерству освіти і науки за багаторічну плідну співпрацю з релігійними організаціями, яка відбувається у форматі Громадської ради при міністерстві.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 492