У «ПЦУ» готують провокацію щодо парафії УПЦ в селі Цвітоха на Хмельниччині цієї неділі

Настоятель Параскевської парафії УПЦ в селі Цвітоха Славутського району Хмельницької області протоієрей Георгій Богданов закликає віруючих не реагувати на провокацію, що готується прихильниками «ПЦУ» в неділю, 14 лютого 2021 року. Відповідне звернення священник опублікував на сторінці релігійної громади у фейсбук, коментуючи заклик представників «ПЦУ» прийти на збори територіальної громади з приводу нібито церковних питань, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Слава Богу православні християни! Прошу всіх поставитися дуже серйозно до оголошень, які закликають 14 лютого о 12.00 дня біля сільської ради на збори з приводу нібито церковних питань від імені Тарасової Н. А. і тих, хто її підтримує! Так ось, як настоятель храму прот. Георгій, якого Ви вже добре знаєте, закликаю усіх не брати участь у цих зборах з тієї причини, що в нас з вами є храм, збережений нашими батьками в непростий час безбожництва за радянських часів», — написав отець Георгій.

Оголошення про зібрання з приводу «переходу» парафії УПЦ в «ПЦУ» від певної «ініціативної групи» опублікувала в себе на сторінці у фейсбук користувачка мережі під іменем «Леся».

На головному фото парафія на честь св. Параскеви УПЦ

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 1468